Top Gear Season 13 Schumacher AKA Stig Fastlap Ferrai FXX

Walaupon telah ramai yg mengetahui yg Top Gear telah membuka rahsia ttg siapakah The Stig, tapi aku still tak percaya Michael Schumacher adalah the Stig,
ini kerana The Stig adalah mana2 driver yg diupah utk test kereta2 secara independent

Bagi aku The Stig boleh bertukar-tukar orang; bukan nya org yg sama setiap minggu

Episod yg atas ni adalah Schumacher, tgk jam mahal tuh… 😛

Apa2 pon, ikut suka lah diorang nk buat apa… aku cuma buat assumption jer.. 😉

The Stig – Michael Schumacher

The Stig – Maybe Michael Schumacher

Leave a Reply