Tag Archive For: Kereta2 Best

nissan-juke-r-racing-on-the-streets-of-dubai_100389663_s

Dubai Police Pursuits With Luxury Style And Speed!

Recently we heard about Malaysian police (Malaysia Royal Police) pursuit with style and speed with MITSUBISHI Evo-X, as a Malaysian myself, I’m really proud to the government, to the police ...

Read More
SAMSUNG DIGIMAX A403

Malaysia Toyota KE70

Sejak dua menjak nih, keta old skool telah kembali menapak. Ini mungkin disebabkan demam drift dan juga suasana serta trend pengubahsuaian kereta di seluruh dunia yang kini banyak tertumpu kepada ...

Read More
bmw13-600x399_thumb

BMW 7 Series 2010 By Lumma

Ia tidak mengambil masa yang lama untuk Lumma menghasilkan BMW 7 series dengan sentuhan mereka.   Dengan penambahan wheel arch yang lebih lebar dan penggunaan kits badan yang lebih labuh, ...

Read More
videoed2b588b4e82-5B3-5D

Suzuki Kizashi modified by Road Race Motorsport

Pertama kali aku tengok gambar ni, aku ingat ia adalah Golf GTi sedan ataupon model terbaru Volkswagen.   Rupa-rupanya ia adalah model Suzuki Kizashi yang telah diubahsuai oleh Road Race ...

Read More
video12f6633790a8-5B3-5D

Honda CR-Z

Mengikut Honda, model CR-Z merupakan kesinambungan daripada model lagenda CR-X    Honda CR-X terkenal dan disukai ramai pada ketika itu (sampai sekarang pon peminatnya masih ada) Antara model yang digemari para ...

Read More
video785184cf729d-5B3-5D

Lexus Altezza with 1-JZ engine

Video ni merupakan video kegemaran aku. Lexus Altezza dengan enjin 1-JZ memang best.   Mari kita layan …  

Read More
RX1-069

Top Secret Project Cars – Nissan GC35 GT-R?

Hmmm… so, artikel kali ni aku nak tunjuk kat korang sebuah kereta yang mantap; baik dari segi fizikal dan jugak rohaniah… kalu keta jer cantik tapi tak bleh blah, x ...

Read More
130_0901_17_z-2Binfiniti_g35_nissan_silvia-2Bfront_view

Nissan Infinity Skyline G35

Kereta ini dibangunkan oleh Nissan. Nissan memang popular dengan kereta-kereta top end dari jepun. Skyline GTR, Fairlady dan juga Silvia adalah antara nama-nama yang cukup popular dalam sukan drift mahupun ...

Read More
toyota_corolla_ae86

AE86

Keta ni mmg best. Itu jaa, tamat..muahahahaa Hmm.. keta ni aku rasa popular sbb anime Initial D… versi mobi tak best langsung Buat pengetahuan bg yg tak tau… keta ni ...

Read More