Tag Archive For: Gallery

9081028.002.Mini1L2_thumb

2008 Range Rover Cosworth Design by Kahn

Range Rover merupakan salah satu jenama terkenal dikalangan pengguna segmen premium untuk pacuan 4 roda.   Kalau dulu, aku kurang ambil perhatian sangat tentang pacuan 4 roda Range Rover sebab ...

Read More
65559093057

BMW 5 Series E34 Modified (Gallery)

Ikut hati nk gak rasa memiliki BMW… tapi pikir maintenance yg kadang2 giler… cancel lah… BMW – Banyak Makan Wang… tak der bajet, better jgn. Forumer2 Bimmer pon ckp mcm ...

Read More
130_0901_17_z-2Binfiniti_g35_nissan_silvia-2Bfront_view

Nissan Infinity Skyline G35

Kereta ini dibangunkan oleh Nissan. Nissan memang popular dengan kereta-kereta top end dari jepun. Skyline GTR, Fairlady dan juga Silvia adalah antara nama-nama yang cukup popular dalam sukan drift mahupun ...

Read More
image002_small

Mitsubishi Lancer Evo X (10) Pics and Video

Aku still ingat time Lancer GT 2.0 dilancarkan di Malaysia, ia adalah antara kereta yang boleh dikatakan murah dan most updated dalam segmennya. Ini kerena ia dilengkap enjin baru iaitu ...

Read More
toyota_corolla_ae86

AE86

Keta ni mmg best. Itu jaa, tamat..muahahahaa Hmm.. keta ni aku rasa popular sbb anime Initial D… versi mobi tak best langsung Buat pengetahuan bg yg tak tau… keta ni ...

Read More