fp2_big_thumb-5B1-5D

Waja Replacement model

Proton Waja atau Proton Impian (export version) merupakan kenderaan pertama keluaran Proton yg dihasilkan melalui rekaan sendiri.     Waja mula dikeluarkan pada Ogos 2000 dengan variasi enjin 1.6 L ...

Read More
RX1-069

Top Secret Project Cars – Nissan GC35 GT-R?

Hmmm… so, artikel kali ni aku nak tunjuk kat korang sebuah kereta yang mantap; baik dari segi fizikal dan jugak rohaniah… kalu keta jer cantik tapi tak bleh blah, x ...

Read More

WRX STi = Pranggg Boxer

Boxer diatas bukanlah bermaksud seluar boxer Cuba lihat video dibawah ni… terliur siooottt… Nanti free aku buat citer pasal imprezzzzaaaaa plak…

Read More

Malaysia F1 Team Name – 1 Malaysia

Sekali dengar, aku macam tak berapa nak setuju sangat… yerlah ekonomi kecoh tak berapa baik… ramai yang tak dapat bonus atau kenaikan gaji akibat kemelesetan ekonomi, minyak 97 pon dah ...

Read More
130_0901_17_z-2Binfiniti_g35_nissan_silvia-2Bfront_view

Nissan Infinity Skyline G35

Kereta ini dibangunkan oleh Nissan. Nissan memang popular dengan kereta-kereta top end dari jepun. Skyline GTR, Fairlady dan juga Silvia adalah antara nama-nama yang cukup popular dalam sukan drift mahupun ...

Read More

Drifting Crash Scene

Sukan drift merupakan sukan yang digemari pada masa kini. Ia bukan hanya melibatkan kepantasan memandu tetapi skills yang perlu ada untuk menggelongsor kereta. Lebih cantik gelongsoran itu, lebih banyak mata ...

Read More
image002_small

Mitsubishi Lancer Evo X (10) Pics and Video

Aku still ingat time Lancer GT 2.0 dilancarkan di Malaysia, ia adalah antara kereta yang boleh dikatakan murah dan most updated dalam segmennya. Ini kerena ia dilengkap enjin baru iaitu ...

Read More

Top Gear Season 13 Schumacher AKA Stig Fastlap Ferrai FXX

Walaupon telah ramai yg mengetahui yg Top Gear telah membuka rahsia ttg siapakah The Stig, tapi aku still tak percaya Michael Schumacher adalah the Stig,ini kerana The Stig adalah mana2 ...

Read More

Top Gear Season 13 2009 Trailer

Hey guys! Top Gear is back. I really like this trailer… reflecting the 3 hosts when they were a child + The Stig!

Read More
toyota_corolla_ae86

AE86

Keta ni mmg best. Itu jaa, tamat..muahahahaa Hmm.. keta ni aku rasa popular sbb anime Initial D… versi mobi tak best langsung Buat pengetahuan bg yg tak tau… keta ni ...

Read More