Bus-207539-20Front-20Lounge_thumb

Entertainment bus – bas yang serupa rumah

Call me a crazy … tapi mmg dulu aku ingin kan sebuah bus yang aku bleh buat rumah… bleh buat jalan jauh… di bawah bus ada keta, basikal dan motorsikal

 

Bas tu plak boleh di expand tepi dan belakang supaya lebih luas apabila berhenti.

Dan boleh travel around South East Asia …

 

Not to forget, kena ada Astro satellite + satelite internet utk access internet with satelite telephone

 

gila tak angan-angan aku? hehehe…

 

dan benda2 ni aku bayangkan lebih kurang 2,3 tahun yg lepas

 

So, aku lihat byk yg aku imagine kan ni semakin ada di jalan raya .. lihat sajalah bus double decker skrang ni … mmg luas

 

Ditambah pulak rupanya ada orang yang dah menjadi sebahagian daripada benda-benda yang pernah aku imagine sebagai sesuatu yg nyata

 

Antaranya dari Haljoe 

 

Bus 1

 

Bus 7539 Front Lounge Bus 7539 Front medium Bus 7539 Galley medium Bus 7539 Rear Lounge medium IMG_0001 IMG_0005 IMG_0015 IMG_0022 IMG_0025 new mci 1

 

Bus 2

 

in the rain Rear State Room 2 Rear State Room 3 Rear State Room 4 Rear State Room Rear Wash Basin side shot

 

Bus 3

6655driversidea 6655fronta p1010127 p1010128 p1010129 p1010130 p1010131 p1010132 p1010133

 

2011 Luxury Caravans Interiors Design by Newells

 

luxury-caravans-interior-entertaining-room-design-by-newells-499x323 the-2011-luxury-caravans-design-by-newells

 

Rent-A-box Coach Celebrity Coach

bus1 bus3 bus4 bus5 bus6 bus8 bus9 bus10

 

Huhuhu… apa mcm? mmg terbaik kan?

Leave a Reply