Video Roll

Falken Hunting 2009 from The SpeedHunters on Vimeo. .. enjoy!

Read More
videofcd061d70166-5B3-5D

The new 2011 Pagani Zonda C9?

Memang ditunggu-tunggu oleh penggemar sports car ttg bagaimanakah pengganti kpd model Pagani Zonda sekarang ini.   Adakah ini model Pagani Zonda C9?       ouch! dah accident dah … ...

Read More

Twin Turbo Gallardo

This car claim to be a twin turbo Gallardo. dont know the details yet  

Read More
videob2f8dfb5c36c-5B3-5D

Big boys toys … and of course that boy has a deep pocket

Pagani Zonda merupakan salah sebuah kereta sports keluaran Italy. Bersempena nama pengasasnya iaitu Horacio Pagani, beliau merupakan bekas pekerja Lamborghini pada 80’an sebagai specialist dlm bidang komposit.   Beliau kemudiannya ...

Read More
Bus-207539-20Front-20Lounge_thumb

Entertainment bus – bas yang serupa rumah

Call me a crazy … tapi mmg dulu aku ingin kan sebuah bus yang aku bleh buat rumah… bleh buat jalan jauh… di bawah bus ada keta, basikal dan motorsikal ...

Read More
videobcf40d4554c8-5B6-5D

2012 Honda Civic? [Spyshot]

Honda Civic merupakan salah satu kenderaan yang cukup digemari di Malaysia. Walaubagaimanapun, Honda Civic versi terkini (FD) bakal digantikan dengan model baru. So, rumors pon spread around the globe. Mcm ...

Read More

Awol.TV

Salam semua, berikut merupakan video preview dari Awol.TV   AWOL E1 Prologue from AWOL on Vimeo.   AWOL E2 Prologue from AWOL on Vimeo.   Best kan video-video diorang? hehehe ...

Read More
video4878d87d9bb7-5B2-5D

Start-Stop Function

kalau anda semua notice, dalam iklan Kia/ Naza Forte, diorang ada highlight start stop function.   Konsep Start Stop function ini sangat mudah. Ia bertujuan utk menjimatkan penggunaan bahan api. ...

Read More
MG_9991resized2_thumb-5B2-5D

SL55 AMG

Memiliki sesebuah kereta mewah satu hal … memiliki kereta mewah versi tuner satu lagi hal …. memiliki kereta mewah versi tuner lepas tu di ubahsuai satu hal lain pulak.   ...

Read More