toyota_corolla_ae86

AE86

Keta ni mmg best. Itu jaa, tamat..muahahahaa

Hmm.. keta ni aku rasa popular sbb anime Initial D… versi mobi tak best langsung :(

Buat pengetahuan bg yg tak tau… keta ni merupakan kereta jenama toyota AE86.kalu tak mod, keta ni samalah taraf mcm keta pakcik ataupon makcik.. mmg tak best dan tak bleh blah… dh lah rupa kurang ader, kalu pi meminang anak orang naik keta ni, confirm tak lepas… huhuhu [T T]

Tapi lepas mod, keta ni mampu membuat org yg pakai evo10 pon jeles (evo10 boleh bli kalu berduit, tapi keta ni kalu ader duit pon belum tentu org nk jual)… keta ni rare, dulu banyak kt sabah dgn sarawak…
kebanyakan yg pakai keta ni adalah utk buat drift. Keta ni bukan jer popular kt Malaysia, malah di Jepun dan merata-rata tempat pon giler keta nih

Enjin yg mantap dan berkat adalah dari versi 4AGE kot.. tak ingat la plak code enjin ni. Yg penting enjin ni dilengkapi SUPERCHARGER

Harga 2nd keta nih…. hehehe jgn tanya laaaa

Tgk la vids ni





Leave a Reply